ATELIER

 

De lingerie set waar je altijd van gedroomd hebt? We got you! 

 

In ons atelier kan iedereen een lingerie set op maat laten maken, voor jezelf of samen met je partner. 

Elk gender kan bij ons terecht en met alle liefde creëren we samen met jou een set waar jouw beste kwaliteiten naar boven komen! In ons atelier kun je altijd langskomen om je wensen door te geven en om alvast een kijkje te nemen in onze fantastische stoffenlades (al zeggen we het zelf hihi). 

  

Samen met jou maken we meteen een schets zodat je een goed beeld hebt van hoe het eruit komt te zien en daarna gaan we aan de slag met het maken van jouw droom set.  

In ons atelier kan onze coupeuse alles voor je maken, we werken met hoge kwaliteit producten en vinden duurzaamheid ook belangrijk. Een lingerie set op maat wordt in ons eigen atelier helemaal met de hand gemaakt en speciaal op jou maten. Silvy maakt met veel plezier jouw unieke set! De prijs van een lingerie set op maat varieert tussen de €500 en €3.000 afhankelijk van het ontwerp en de benodigde uren. Omdat alles gemaakt wordt in ons atelier kun je een verantwoord product verwachten van de hoogste kwaliteit. 

  

Daarnaast kunnen we in het atelier ook alles vermaken of innemen, zodat jij nog meer plezier hebt van je bestaande items of bh’s die je koopt in onze winkel. Iedere vrijdag kun je hiervoor terecht in ons atelier. Maak je liever gelijk een afspraak? Mail dan naar [email protected]