ABOUT US

Rose July vindt het belangrijk dat jij op je gemak bent en dat lingerie shoppen eindelijk weer een feestje wordt. Eigenaresse Liane heeft jarenlang ervaring in de lingerie en zag precies waar de mensen behoefte aan hadden; een lingeriewinkel waar jij met plezier gaat shoppen en met een mooi passend setje de deur uit kunt gaan. Door het aanbod van meer dan 60 maten vanaf een 65 omvang t/m H cup is er echt voor iedereen iets moois, daarnaast kun je in het atelier ook de set op maat laten maken waar je al jaren van droomt. We got you!

 

Binnen Rose July zitten nog 2 zelfstandige vrouwelijke ondernemers gevestigd, nu hoor ik je al denken van “huh, dat heb ik nog nooit gezien bij een lingeriezaak” maar hier bij Rose July houden we niet van hokjes denken; als je de krachten bundelt is echt alles mogelijk en teamwork makes the dream work zeggen ze toch!? Rose July biedt onder dit motto ook workshops en cursussen aan zodat jij ook part of ons team bent voor een dag!

 

 

We streven ernaar om zo inclusief mogelijk te zijn, iedereen is welkom bij ons. De pashokken zijn 2,40 x 2,40 breed (menig student in Amsterdam zou er jaloers op zijn) en de gangpaden zijn goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers.