Swimwear summer '23

Heb jij je zomervakantie al geboekt? Vergeet dan zeker niet een nieuwe bikini of badpak te scoren. De badpakken en bikinis vliegen de deuren uit. Een badpak is tegenwoordig niet alleen maar om mee te zwemmen. Steeds vaker wordt een badpak gezien als fashion item en word deze mee gestijlt in een outfit. Check onze styling tips.  

Heb jij ons gekleurde badpakken al gespot? Deze badpakken zijn sexy en knallen op je huid. De kleuren zijn zo helder en mooi, WAUW. Wat dacht je van knal rood, helder blauw of licht roze?! De badpakken zijn wat hoger uitgesneden bij de benen, met een mooi decolleté en laat je figuur mooi uitkomen hierdoor. Daarnaast is de rug echt fantastisch. Elk badpak of bikini heeft mooie en unieke details. 

De stoffen die gebruikt worden voor de swimwear zijn echt super zacht. Dit geeft de swimwear een luxe en mooie uitstraling. Is zwemmen mogelijk met deze luxueuze stoffen? Jazeker schitter de zomer door, ook wanneer deze van een velvet stof is, dat kan gewoon! 

De badpakken zijn ook super om in een outfit te verwerken en om als een top te dragen. Draag je badpak op een short of een wijdvallende linnen broek met een printje, Mooi ben jij in Doetinchem heeft hier hele mooie broeken voor. Oeh, en daaronder een paar killer sleehakken. Zie jij jezelf al flaneren over de boulevard? Of helemaal ready voor een onverwachtse poolparty deze zomer? Ook een oversized blouse is erg tof over je badpak heen. Knoop de blouse halverwege op en laat deze nonchalant hangen over je badpak. Stijl deze af met mooie opvallende sieraden en een paar sandaaltjes. Glitter en glamour kunnen ook samengaan met een badpak.  

Liever geen felgekleurd badpak of velvet stofje maar wel op zoek naar een ander mooi statement item? Onze glitter badpakken met ruffeltjes aan de bovenkant zijn ook zo mooi. Door het diepe decolleté komen je vrouwelijke curves mooi uit. Wees niet bang voor een inkijk, dit is er een die gezien mag worden.  

Het koortje om de badpakken zorgt voor een mooi taille. Deze kun je meerdere malen om het badpak heen wikkelen. Een leuk speels effect. En dan de glitters…… We love it!  

Door de ruffeltjes aan het badpak kan ook deze als top gedragen worden. Draag er een short onder of juist een mooie rok. Hieronder een paar slippertjes of sleehakken en je kunt zo de deur uit.  Onverwachts een duik willen nemen op vakantie? Doe je rok uit en plons in het water. Hoe ideaal?! 

Badpakken als onderdeel van je outfit. We love it! Dus heb jij al vakantieplannen gemaakt en zit daar dan een bijpassen badpak of bikini bij om nieuwe looks mee te stijlen…..  

Wie weet zien we jouw snel in onze winkel om je swimwear voor deze zomer te scoren? 

Merle Hebbing
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter