Pashokjes Rose July

Bij ons shoppen is een experience. We willen je zo goed mogelijk helpen het perfecte lingerie setje te vinden en deze op jouw te laten aansluiten. Daar horen natuurlijk passessies bij. Onze paskamers zijn lekker groot en van alle gemakken voorzien. 

We streven ernaar om zo inclusief mogelijk te zijn. Iedereen is welkom bij ons. We hebben brede gangpaden die goed bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers. Ook ons paskamers zijn ruim genoeg. De pashokken zijn 2,40 bij 2,40 meter breed. Menig student in Amsterdam zou jaloers zijn op deze afmetingen. 

Paskamers om in te dansen dus, hihi. Ruimte zat om je in om te kleden en je lingerie te passen. We willen je het in onze pashokjes zo gemakkelijk mogelijk maken. Er is een suède zacht krukje aanwezig. Om even op te zitten of je spulletjes op te leggen. 

Binnen onze pashokjes vind je ook een relaxte stoel, fijn voor je medeshopper om op te zitten en zo samen te kijken naar je lingerie. Of gewoon om zelf even te chillen tussen je passessie door.  

Een grote spiegel aanwezig, check! Hier kun je jezelf van alle kanten bewonderen. En zo hoef je je hokje niet uit als dat ongemakkelijk vindt. We love the inspired quotes boven de spiegel. En geven je confidence en inspiratie op deze manier. 

Liane komt bij je in het hokje om te checken of de maten goed zijn als jij dit fijn vindt. Ze kan ze je helpen en eventueel andere maten pakken. Geen rare bellen om op te drukken, nee: gewoon even roepen. Bovendien houdt Liane de pashokjes in de gate en is ze binnen no time bij je. 

Toch zelf even de winkel weer door? Trek onze super zachte badjas en slofjes aan. Zo kan je even heerlijk door de winkel wandelen en nog op zoek naar een ander setje of maat. 

Om je te helpen bij je keuze, kun je gebruik maken van onze haakjes aan de muur. No, Maybe en Yes.  Waar komt wat te hangen? We helpen je ordenen met kiezen en het ziet er gewoon leuk uit. We say yes to the lingerie. 

Wanneer kom jij een setje passen bij ons in de winkel? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter