Meet Rose July

Hi ladies (and gentlemen), meet Rose July! Wij zijn dé nieuwe lingerie store in Doetinchem. Rose July is een uniek lingerie concept wat nergens anders in Nederland te vinden is! Nu gaan vast en zeker alle radartjes bij je af? Waarom dan? Hoezo uniek? Wat voor lingerie kan ik hier vinden? Wat is er zo anders? Lees onze blogs en zo ontdek jij Rose July. We doen zo ontzettend veel leuks, maar we zullen proberen het kort te houden. Maar we kunnen niks beloven hihi.   

In onze winkel, op social media en in deze blogs willen we jullie kennis laten maken met ons unieke concept. Informatie geven over de collecties in de winkel, vertellen over alle leuke activiteiten die we organiseren en je op de hoogte houden van nieuwste trends en toffe acties. Rose July is niet alleen lingerie. Nee, we zijn zo veel meer!   

Bij Rose July kun je terecht voor unieke lingerie in meer dan zestig verschillende maten. Van 65 omvang tot en met cup H. Je vindt het hier allemaal. In de winkel hebben we ons eigen atelier gevestigd, een vintage designer boutique en veel toffe shop-in-shops. Zo hebben we elke keer vernieuwende items voor jou in de collectie.   

In ons atelier maken wij onze eigen Rose July collecties, ontwerpen en maken wij voor jou een prachtige set op maat en hebben wij de mogelijkheid om lingerie te vermaken. Een trouwerij of een speciaal event op de planning waar je graag een unieke set voor wilt laten maken?   

Het lingerie setje waar jij altijd al van hebt gedroomd, we got you!

De mooiste lingerie pareltjes vind je bij ons in de winkel, zo ook bij onze unieke vintage designer boutique LIJOU. In de winkel hebben we de meest unieke vintage deadstock (ongedragen) korsetten, slipdresses tot aan zonnebrillen van onder andere Chanel, Dior en La perla.   

Prachtige items, perfect voor een date night of een toffe outfit voor het uitgaan. En jij gaat stralen van deze té gekke items.   

Naast het shoppen van de prachtigste lingerie zijn er ook workshops binnen Rose July te volgen. Zo ben jij ook part of the team voor één dag. Maak je eigen totebag, versier een lingerie setje of ga voor je bachelorette party aan de slag met sexy garter belts. Kies het item dat jij wilt maken en we gaan aan de slag! Extra leuk om je zelfgemaakte item te personaliseren met initialen met onze borduurmachine. Oh en er is ook genoeg tijd voor snacks en veel gezelligheid! 

We love quality time. We houden ervan om jullie lekker in de watten te leggen! Eens in de zoveel tijd organiseren we daarom een exclusive night. Dit is de aller gezelligste thema-avond van Doetinchem! Deze avond bestaat alleen maar uit gezelligheid, een unieke activiteit om creatief mee aan de slag te gaan, lekkere snacks en toffe prijzen.   

Ben jij benieuwd geworden naar nog meer Rose July? In de blogs nemen we je mee in de wereld van lingerie, tips, trends en meer ins & outs over Rose July.   

Zien we jou snel in onze winkel in Doetinchem? 

  

Merle Hebing
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter