Bralette

Lingerie mag gezien worden! Tegenwoordig is het een fashion item. De Cosabella’s zijn (niet zo) stiekem een grote favoriet van ons. Deze bralette’s zitten heerlijk comfortabel. De stof is lekker zacht en deze sluit perfect aan om je lichaam. De bralettes zijn van een A tot H cup. Voor iedere maat is een geschikte bralette te vinden. De bralette is een fijne vervanger voor je  (misschien) irriterende beugel bh. Styling tips om je bralette te stijlen met je outfit, wij laten het je zien in deze blogpost.  

 

Cosabella bralette's 

Voor iedereen is een fijne slip te vinden bij de bralette. We hebben bijpassende slips in een string, hotpants of hoge slip. Een set waarin je je mooi en comfortabel voelt. De verschillende modellen zijn te matchen met het kant van je bh. De strings zijn naadloos, zo fijn onder je zomer-broek of jurkje! Maar daardoor ook super zacht om te dragen. De strings zijn afgewerkt met een katoenen kruisje en prachtig Italiaans kant. Deze mag absoluut niet ontbreken in je lingerielade. 

En dan de keuze aan kleuren. WAUW, die is echt reuze! Oranje, rood, lila, licht blauw, roze en ga zo maar door. Elke kleur die je kunt bedenken is er! Hoe heerlijk is dat?! Dan wordt een keuze maken alleen maar lastiger, haha. 

 

Outfit met een bralette 

Zoals we al zeiden: lingerie mag gezien worden. De Cosabella bralettes zijn erg leuk te stijlen met je outfit. Draag ze onder een oversized blazer of blouse. Hierdoor kan je opvallende gekleurde bralette een leuke eye catcher zijn.

Onder een see trough top zijn bralettes ook mooi te dragen. Zo heb je een stijlvolle bh onder je doorschijnende shirt. En deze mag gezien worden, ladies! Steel de show tijdens een avondje uit met je opvallende bralette. 

Draag je bralette onder een blouse maar draag deze dan wat verder open. Zodat de bralette eruit ‘piept’. Elegant, chique en spannend. Of onder een oversized 'mannenpak' die nu helemaal hot zijn. Deze oversized pakken staan erg mooi met een stijlvolle bralette. 

 

Liever geen blouse, jasje of blazer eroverheen? De bralette kan ook prima als top gedragen worden. Draag deze op een high waisted jeans met mooi weer.  Ook super leuk om naar een festival te dragen! 

Met de Cosabella bralette kun je dus super veel kanten op. Een lingerieset waarin je je mooi voelt en aan het einde van de dag vergeet dat je deze nog aanhebt. Hoe fijn is dat, thuiskomen en niet gelijk je (soms wat irritant zittende) beugel bh uit willen doen, nee, deze bralette wil je gewoon aan blijven houden en mee in slaap vallen, haha. 

 Waar ga jij de Cosabella bralette mee stijlen? 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter