WORKSHOPS

Heb jij altijd al een workshop willen volgen samen met je beste vriend/vriendin, oma of stiekeme crush? We got you! We toveren ons atelier om in een waar designmuseum waar we samen achter de naaimachine gaan zitten om jouw design tot leven te brengen. Lijkt je dit wat? Mail dan naar [email protected] en samen plannen we met jou een datum in! 
PS: als je een opdracht wilt uitbesteden aan ons atelier, scroll dan even naar beneden. 
 
Zie hieronder welke workshops je momenteel bij ons kunt volgen: 
 

TOTEBAG MAKEN! 

Je eigen totebag maken; wie wil dat nou niet!?  

Samen met jou gaan we de totebag van jouw dromen maken, met onze unieke en duurzame stoffen. Dit maakt jou totebag nog veel leuker want jouw tas/totebag die je gemaakt hebt is one of a kind! Natuurlijk zorgen wij ook voor een snack en drankje tijdens het harde werken.  

 Overige informatie: 

 Tijdsduur: 4 uur 

Max aantal personen: 2 

Kosten: 199,- per persoon 

                 349,- voor 2 personen

- 

 

UPGRADE YOUR WARDROBE 

 We zijn allemaal onze kledingkast wel eens zat, “ik heb helemaal niets om te dragen” roepen we maar al te graag met stiekem toch een uitpuilende kledingkast.  

 We’re all quilty.   

Wij helpen je graag met jouw bestaande kledingstukken een nieuwe garderobe te maken, zodat jouw oude kleding stukken je favoriete nieuwe pieces worden! In ons atelier hebben we heel veel leuke applicaties, stoffen en meer om je kleding te pimpen.  

Overige informatie: 

 Tijdsduur: 4 uur 

Max aantal personen: 2 

Kosten: 199,- per persoon 

                 349,- voor 2 personen

  

-

 

 

VRIJGEZELLENFEEST; MAKE YOUR OWN GARTER

Gefeliciteerd met je aankomend huwelijk; we love this for you! 

Samen met jouw vriendinnen/vrienden kun je bij ons garters komen maken, hoe leuk is dat? Niet alleen is dit een super ervaring maar heb je voor altijd nog een leuk aandenken aan dit mooie moment. We duiken met jou/jullie op het design en achter de naaimachine.  

Natuurlijk hebben we een voorraad snacks en lekkere drankjes voor jullie klaarstaan! 

Overige informatie: 

 Tijdsduur: 4 uur 

Max aantal personen: 4

Kosten: 199,- per persoon 

                 349,- voor 2 personen

                 599,- voor 4 personen

 

 

SIP AND SHOP

Geen huilende baby’s, voorschietende mensen of irritant gekakel. We snappen het. 

Je kunt bij ons een (gratis) privé shop arrangement inplannen waar je lekker je gang kunt gaan in onze winkel zonder dat andere mensen in de weglopen. Wij zorgen voor een drankje en hapje tijdens het passen en helpen je persoonlijk waar het nodig is. We’re all yours! 

Stuur ons even een mailtje [email protected] voor de mogelijkheden.

 

- 

Eens in de zoveel tijd bieden we een andere workshop aan die gegeven wordt door een andere creatieve ondernemer, zoals bijvoorbeeld kaarsen maken of een kleurenadvies.

Ook staan we altijd open voor suggesties dus wil jij in Rose July een workshop komen geven of heb jij een fantastisch idee voor een workshop, laat het ons dan weten! 

 

 

In ons atelier kan onze coupeuse alles voor je maken, we werken met hoge kwaliteit producten en vinden duurzaamheid ook belangrijk. Omdat alles gemaakt wordt in ons atelier kun je een verantwoord product verwachten van de hoogste kwaliteit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons dan met het idee of je kunt natuurlijk ook altijd even binnen wandelen.