LIJOU VINTAGE

LIJOU is een vintage boutique met een grote passie voor lingerie en corsetterie, al onze stukken dateren van 1900 tot vandaag. Alle items zijn door ons met veel zorg en liefde uitgezocht. Dit is terug te zien in de verscheidenheid van de collectie van LIJOU, elk vintage stuk is zorgvuldig uitgezocht.  

De collectie van LIJOU bestaat onder meer uit de merken Dior, La Perla en Agent Provacateur. Elk item binnen de collectie is geliefd en heeft een unieke geschiedenis. Ook hanteert LIJOU een strenge controle voordat een stuk aan de collectie wordt toegevoegd; alle items zijn hierdoor zowel uniek als van een hoge kwaliteit. Een uniek en waardevol stuk voor je garderobe, zoals in onze ogen iedereen verdient.  

 
                                             
 
 

We houden van alle kleuren en maten, LIJOU is een veilige plek voor iedereen. Om deze belangrijke boodschap vorm te geven, doneren we elke maand een bedrag aan de volgende doelen:  

- Black Lives Matter  

- Nederland Wordt Beter 

- Black Queer & Trans Resistance 

- Amnesty International 

- Islamic Relief 

- War Child 

 

Als je shopped bij LIJOU geef je niet alleen jezelf een speciaal en uniek gevoel, je draagt ook een steentje bij aan een betere wereld.