Atelier

Lingerie op maat of lingerie vermaken, in ons atelier binnen Rose July is dit en veel meer mogelijk. We nemen je mee naar ons atelier en wat we daar allemaal doen. 

Wanneer je Rose July binnenstapt zie je overal mooie lingerie. Wanneer je de winkel doorloopt is er tot je grote verbazing ook een groot atelier! In ons atelier maken we de mooiste ontwerpen voor jou, of je nou gaat trouwen, met je partner een bijpassende set wilt laten maken of je hebt nog een item in de kast liggen wat wel een opknapbeurt mag gebruiken. Bij ons ben je aan het goede adres. In ons atelier is iedereen welkom en geen enkel idee is te gek voor ons, dus daag ons gerust uit voor een unieke set op maat! Met liefde maken wij voor jou een prachtige set waarin jouw beste kwaliteiten naar boven komen.  

Hoe gaat het ontwerpen van een lingerie setje in zijn werk?  

Maak via ons email adres info@rosejuly of 0683594246 een afspraak om vrijblijvend met ons te sparren over jouw ideeën, dan brengen wij jouw ideeën tot leven met een mooie schets, zodat je een goed beeld krijgt van het setje dat je wilt laten maken. Wij luisteren naar jouw wensen, eventuele zones die je wilt verbloemen of juist wilt accentueren. Daarna plannen we enkele doorpasmomenten in, zodat we alle maten kunnen opmeten en ervoor kunnen zorgen dat de set helemaal perfect op maat aansluit en op tijd klaar is voor jouw speciale moment.  

Momenteel zijn we in ons atelier bezig met de afspraken voor onze bruidjes, die na lange tijd eindelijk deze zomer de bruiloft van hun dromen kunnen beleven! Voor de bruidjes maken we lingerie voor de bruidsnacht, bijvoorbeeld een prachtige satijnen set met de initialen van je partner met daarover heen een doorzichtige kimono

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter